KEENAN ble grunnlagt i 1978 og er en ledende og høyt ansett leverandør av landbruksløsninger, med vekt på å maksimere fôreffektiviteten. I løpet av nesten fire årtier i bransjen har KEENAN opparbeidet seg et meget godt omdømme som produsent av kvalitetsblandevogner.

EuroPRO med agenturet for Keenan fullfôrmiksere i Norge.

 

Etter 10 år med delesalg og koordinering av service i hele landet, gjennom EuroPRO- selskapet EuroPRO Karmøy Sveis & Landbruk, har nå EuroPRO overtatt agenturet for salg av KEENAN i Norge. Siden 2018 har Keenan vært med i EuroPRO porteføljen, og salgsteamet vårt vil nå selge og markedsføre MOI gjødselutstyr, minilastere fra Cast Group og Keenan fullfôrmiksere i hele landet.

 

Keenan er kjent for høy kvalitet, nytenking og solide produkter. Med deres Mechfiber og sitt Intouch-system, er Keenan kanskje den maskinleverandøren innen fullfôrmiksere som er kommet lengst når det gjelder rådgiving, fôrteknologi og fokus på det som til slutt havner på fôrbrettet.

 

Med KEENAN sin lange tradisjon for kvalitet og fokus på sluttresultatet til bonden, ser vi det som et naturlig produkt for EuroPRO ved siden av våre eksisterende produkter. I Keenan porteføljen finnes både horisontal- og vertikal- miksere, både som stasjonære og hjulgående modeller. I tillegg finnes også en selvgående fullfôrmikser, som er det nyeste produktet i porteføljen.

 

 

MechFiber selvgående mikser

 

Etter lanseringen i 2017 har KEENAN SP-serien raskt funnet sin plass blant husdyrbønder rundt om i verden. Tilgjengelig som 16 eller 20 kubikkmeter modell, SP-maskinene har en rekke innovative funksjoner som leverer ultimate fôrytelse på gården. Disse inkluderer det unikt utformede kutterhodet som beskytter fôr strukturen og leverer MechFiberblandingen. Et førerhus som tilbyr sjåføren det høyeste nivået av komfort og kontroll, og InTouch-kontrolleren som garanterer den mest presise lastingen og blanding av ingredienser.

 

MechFiber (MF)

 

Hver MechFiber-maskin er basert på banebrytende teknologi og håndlages på vår fabrikk i Borris, Co. Carlow i Irland. MechFiber-serien er tilgjengelig i en rekke størrelser fra 8 -28 kubikkmeter og kan leveres som henger eller stasjonær enhet drevet av en elektrisk motor. Maskinene bygges på bestilling. Derfor kan hver maskin tilpasses individuelle behov og ulike former for gårdsdrift.

 

Vertikal mikser

 

Utviklet sammen med det italienske firmaet, Storti, gir KEENAN VAserien et alternativ for bønder som ønsker vertikale blandere. Tilgjengelig i en rekke størrelser fra 18 - 44 kubikkmeter, VA-serien er utviklet for ytelse hver dag under de mest krevende forholdene. Sentrale funksjoner er styrke, pålitelighet og evne til å håndtere alle fôringer. Utstyrt med InTouch-kontroller som standard, er hver VA-maskin designet for å tilby en optimal blandingskvalitet i hver last.

Keenan

KEENAN ble grunnlagt i 1978 og er en ledende og høyt ansett leverandør av etiske og lønnsomme landbruksløsninger, med vekt på å maksimere fôreffektiviteten. I løpet av nesten fire årtier i bransjen har KEENAN opparbeidet seg et meget godt omdømme som produsent av kvalitetsblandevogner.

KEENAN tolker data fra nesten 300 000 kyr på 2 000 gårdsbruk i 25 land over hele verden. Det gir en av verdens største databaser for effektiv fôring av melkekyr.

Som ivrig forkjemper for miljømessig bærekraft har vi utviklet en rekke løsninger som kan hjelpe bøndene med å løse utfordringer, øke fôreffektiviteten og ivareta kyrnes vomhelse.

Mer informasjon på www.alltech.com/keenan

 

Alltech

Grunnlagt i 1980 av irsk entreprenør og forsker Dr. Pearse Lyons, Alltech forbedrer helsen og ytelse av mennesker, dyr og planter gjennom ernæring og vitenskapelig innovasjon. Med nesten 100 produksjonssteder globalt, er Alltech en ledende Gjær og organisk spor mineraler.

Selskapets veiledende ACE-konsept har som mål å utvikle løsninger som er sikre for dyr, forbrukere og miljø og støttes aktivt av nesten 5000 medlemmer over hele verden. Hovedkontoret ligger like utenfor Lexington i Kentucky i USA, og Alltech er sterkt representert over hele verden.